Car wash

Acties

Elke dinsdag = Senioren dag

Bij BlingBling zetten wij iedere dinsdag 65-plussers in het zonnetje. 65-plussers krijgen de wasbeurt van 17,50 vóór 12,50 én een kop koffie + heerlijke lekkernij in onze shop. Ook krijgt u een pak koek mee voor thuis!

Elke woensdag = Ladies day

Iedere woensdag krijgen alle vrouwen de wasbeurt van 17,50 vóór 12,50, tevens ligt een Walra cadeautje klaar voor de dames in onze shop.

Menu van de maand (februari)

Elke maand zetten wij een nieuw menu in de spotlights met een extra voordelige aanbieding. De hele maand februari is bij ons het heerlijke Broodje Schnitzel menu in de aanbieding! Geniet van onze huisgemaakte schnitzelburger met burgersaus, tomaat, komkommer en augurk. Inclusief frites en saus naar keuze, eet smakelijk! Alleen in februari slechts €6,95,-

Broodje van de maand (februari)

Ook hebben we elke maand weer een nieuw broodje van de maand, deze maand is het broodje carpaccio afgeprijsd! Dit broodje (korn of Italiaanse bol) wordt geserveerd met heerlijke truffelmayo, pijnboompitten en een spread van zongedroogde tomaat. Voor slechts €3,95,- is dit broodje deze maand bij ons te halen!

Adres
Het Steenland 4
3751 LA Bunschoten
Telefoonnummer
033 - 30 37 726
Openingstijden

Ma – Vrij: 6:00 tot 20:00

Za: 6:00 tot 19:00

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of heeft u andere vragen. Neem contact op via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Volg ons: